Framin zbor već 10. godinu okuplja mlade djevojke koje svojim lijepim glasom doprinose svetim euharistijskim slavljima.

Broj članova zbora svake se godine iznova povećava, što je lijepo za vidjeti i čuti. Formiranje zbora potpisuje profesorica glazbene umjetnosti Sonja Cvitanović, kojoj ide velika zahvala za sve dosadašnje godine rada, truda i zalagnja. Framin zbor može se pohvaliti sa šest napisanih pjesama i četiri odrađena nastupa na Framafestu. Osim framafesta, tu su i nastupi koji uključuju pjevanje na vjenčanjima i Božićnim koncertima.

10. godišnjica formiranja framinog zbora bila je i povod za organiziranje druženja svojih članova. Prekrasni prirodni ambijent dvorišta "Pansiona Renata", vlasnika Mirka i Marije Baketarić, zasigurno je utjecala na odličnu atmosferu cijelog druženja. Ovim putem im se još jednom zahvaljujemo što su nas s radošću primili.

Cijelokupno druženje obilježeno je veseljem, zabavnim društvenim igrama i naravno glazbom. Pored veselo raspjevanih članova zbora, za dobru atmosferu, glazbom su doprinijeli i ostali gosti Pansiona Renata.

Na kraju, ne preostaje ništa drugo nego zahvaliti dragom Bogu na svemu što nam je omogućio. Bez čvrste vjere i volje za napretkom, zbora, druženja i pjesme ne bi ni bilo. Sretan nam 10. rođendan!

Lucija Šarčević / Frama Rumboci