"Cristiano Ronaldo je još prije finala Lige prvaka rekao suigračima da odlazi iz Reala", otkrila je nedavno Marca.

Madridski list blizak Realu tvrdi da u klubu neće tek tako odustati od najboljeg nogometaša svijeta i da mu pripremaju ugovor kojim će ga pokušati zadržati u Madridu. Međutim, pregovori oko ugovora ne idu onako kako predsjednik Florentino Perez očekuje.

Ronaldov agent Jorge Mendes ucijenio je Pereza - traži 80 milijuna eura godišnju plaću za svog klijenta, skoro tri puta veću od aktualne, ili će Ronaldo zatražiti transfer, tvrdi El Confidencial.

Do takvog zahtjeva došlo je nakon što je otkriveno da Lionel Messi prema novom ugovoru s Barcelonom zarađuje 100 milijuna eura godišnje.

El Confidencial tvrdi kako nema šanse da će Perez pristati na takvu ponudu i 33-godišnjaku ponuditi trogodišnji ugovor vrijedan 240 milijuna eura.

"To je financijski nemoguće, a i Real u tom periodu više ne bi mogao dovesti niti jednu zvijezdu", piše španjolski list.

U Madridu se sve više i priča o povratku Ronalda u Manchester United, kluba iz kojeg je 2009. godine kao tada najskuplji nogometaš svijeta za 94 milijuna eura preselio u Madrid. Umjesto njega u Real bi trebao stići Neymar, u ovom trenutku najskuplji nogometaš na svijetu.