Priča o ljubavi koja spaja srca iz različitih krajeva i kultura uvijek iznova osvaja pažnju, a upravo takva priča odigrala se u idiličnoj Rami. Martina i Ivan, mladi par rođen u Švicarskoj, ali s dubokim korijenima u Bosni i Hercegovini, donijeli su svoju vezu do vrhunca prosidbom koja će ostati urezana u sjećanjima.

Upoznali su se prije dvije i pol godine, a njihova veza je od početka bila obilježena snažnom vjerom i dubokom povezanošću sa svojom domovinom. Oboje porijeklom iz BiH, Martina porijeklom iz Konjica i Dervente, dok je Ivan povezan s Širokim Brijegom i Brčkom, često su se upuštali u istraživanje ljepota njihove zemlje, putujući kroz razne dijelove i upijajući kulturu i prirodne čari.

U jednom od tih istraživanja, slučajno su otkrili Ramu, predivno područje koje je osvojilo njihova srca. Njihov prvi posjet Rami u ljetnim mjesecima bio je presudan trenutak. Posebno su se očarali Ramskim jezerom, kojeg su smatrali darom prirode, te Vidikovcem na Zahumu, poznatom po spektakularnom panoramskom pogledu na okolne planine i jezero.

Ivan je odlučio da će baš ovo magično mjesto biti mjesto na kojem će zaprositi Martinu. Uz pomoć dvije Marije i Mislava, organizirao je nezaboravnu prosidbu na vidikovcu.

Sve je počelo na splavu Jeličić uz zvuke romantičnih pjesama i plivanje na jezeru, a nastavilo se u restoranu Ramsko Jezero. Vrhunac večeri bio je na vidikovcu na Zahumu, gdje je Ivan pred Martine kleknuo i postavio pitanje na koje je već znao odgovor.

Nakon truda i neopisivog pogleda koji je vidikovac pružao, Martina nije mogla reći ništa drugo osim "DA". Njezin osmijeh i suze sreće bile su dovoljan znak koliko je ova prosidba značila za oboje.

"Bilo je to nevjerojatno iskustvo. Osjećala sam se kao da sam na vrhu svijeta i doslovno i emotivno. Ivan je premašio sva moja očekivanja", rekla je Martina.

Budući mladenci su izrazili svoju duboku zahvalnost svim osobama i mjestima koja su doprinijeli da ova prosidba bude nezaboravna.

"Veliko hvala timu splava Jeličić na svemu bez njih ne bi ovo bilo moguće, hvala apartmanima Franjić, osoblju restorana Ramsko jezero te handmadebyMartina1012 i cvjetnom studiju_mm na pomoći našim novim prijateljima Marijama i Mislavu oko pomoći dekoracije", rekli su Martina i Ivan sa zahvalnošću.