Četvorogodišnja djevojčica iz Beograda koja je danas teško  ozlijeđena u prometnoj  nesreći kod Milića, upućena je nakon reanimacije i saniranja ozljeda u Općoj bolnici u Zvorniku na Dječiju kirurgiju Sveučilišnog  kliničkog centra Tuzla, rekao je Srni dežurni kirurg zvorničke bolnice Milan Vidović.

Vidović je rekao da je djevojčica dovezena u Kliničku ambulantu Opće bolnice Zvornik u vrlo teškom stanju.

"Djevojčica je zadobila otvoreni prijelom lijeve nadlaktice, prijelom desne natkoljenice i ima teške ozljede tijela i glave", naveo je Vidović.

U prometnoj  nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Milići-Zvornik, u mjestu Vukšić Polje, poginuo je bračni par iz Srbije čiji su inicijali Đ.P. i N.P.

Njihova kćerka, koja se nalazila u automobilu, prevezena je nakon ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja Milići u Opću bolnicu Zvornik, a odatle u Sveučilišni  klinički centar Tuzla.

Tužitelj Okružnog tužiteljstva u Istočnom Sarajevu Biljana Petrović rekla je Srni da će se o  uzroku današnje nesreće moći govoriti tek nakon što bude završen  očevid  obavljeno vještačenje.

"Vještak prometne  struke izvršit će vještačenje. U tijeku je očevid  i prikupljanje svih materijalnih dokaza i tek nakon toga moći će se sa određenom sigurnošću reći što je uzrok ove teške nesreće", rekla je Petrović, koja je izašlana  mjesto nesreće.

Očevici nesreće kažu da se prilikom sudara čuo zvuk, od kojeg su zanijemili mještani obližnjih kuća.