Iz PU primorsko-goranske potvrdili su za Dnevnik.hr da su u srijedu večer u centru Rijeke, kod Školjića, ispod automobila pronašli beživotno tijelo jedne osobe. Nisu mogli reći što je bio uzrok smrti do okončanja očevida.

"To je Ulica Franje Račkog, nizbrdo se spušta do centra grada. Čovjek je hodao i kako je nizbrdica, voda ga je povukla", rekla je ranije čitateljica za Dnevnik.hr,

Navodi da se sve dogodilo u utorak oko 19:30. "Kotrljao se niz ulicu pedesetak metara pod navalom vodene bujice i zaustavio pod kombijem. Kad se pokušao ustati, bujica ga je povlačila pod kombi", dodala je.

"Tada je prišao još jedan čovjek koji ga je izvlačio desetak minuta. Vidjeli smo što se događa i zvali smo hitnu i vatrogasce, ne znam je li čovjek ozlijeđen", rekla je ranije čitateljica.
 


Iz policije nisu dobili potvrdu je li osoba čije je beživotno tijelo pronađeno ispod vozila bila muškarac čijem je povlačenju u bujicu svjedočila čitateljica.

Dramatična snimka pojavila se iz centra Rijeke, piše Novi list. Iz poplavljene igraonice vatrogasci i okupljeni građani evakuirali su djecu koja su se za vrijeme potopa našli u prostoru koji se očito počeo puniti vodom.

Poplavljena je i zgrada policije, DVD Rijeka i mnoge druge...