Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanske županije organizira održavanje edukacijskog programa za pružatelje turističkih usluga u seoskim domaćinstvima. Program se održava u okviru projekta Razvoja ruralnog turizma u Hercegovačko-neretvanskoj županiji kojega iz vlastitih sredstava implementira Turistička zajednica Hercegovačko-Neretvanske županije.
 
Edukacijski program će se održati dana 15.03.2016.godine (utorak) u Hotelu „Ero“ Mostar sa početkom u 9,00 sati.
 
Pozvani učesnici edukacije:

a) Vlasnici obiteljskih gospodarstava koji su izrazili želju za pružanjem turističkih usluga u seoskim domaćinstvima
b)  Postojeći i potencijalni poduzetnici u turizmu na ruralnim područjima
                                                                                  
Cilj ovog edukacijskog modula je prezentacija specijalističkih znanja i usvajanje vještina za pružatelje usluga u ruralnom turizmu. Obraditi će se i prezentirati resursi gospodarstva koji mogu postati turistička atrakcija i turistički proizvod te kako ih artikulirati kao turističku ponudu.
 
Konačni ciljevi projekta su definirati plan razvoja ruralnog turizma u Hercegovačko-neretvanskoj županiji kroz izradu strateških dokumenata, podići razine znanja i vještina ljudskog kapitala potrebnih za poboljšanje kapaciteta ruralnog turizma i aktivni razvoj turističkih ponuda i podići razinu vidljivosti i prepoznatljivosti turističke ponude na području destinacije.
 
Za dodatne informacije možete se obratiti na:

Semir Temim-menadžer projekta
tel.  036 /355-090 ;061 164-940
e-mail : [email protected]