Na temelju odluke Upravnog vijeća Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru raspisan je natječaj za studente starijih godina za smještaj i prehranu u akademskoj 2023./2024. godini.

Natječaj za studente starijih studijskih godina otvoren je od 19.06.2023. do 21.07.2023. godine a studenti se mogu prijaviti osobno u sektoru za smještaj Centra ili online putem na web stranici www.scm.ba.

Studentski centar Sveučilišta u Mostaru i ove godine zajedno sa NLB bankom d.d. Sarajevo osigurao je vrhunske stipendirane cijene za prva tri mjeseci boravka.

Prvih 20 najbolje rangiranih studenata imat će priliku dobiti stipendirane cijene stanarina u iznosu od 127 KM za prva tri mjeseca svog boravka u Centru, priopćeno je iz ovog centra.

Studentski centar Mostar slovi za najmoderniji centar u regiji nudeći studentima vrhunske usluge kao što su tri obroka dnevno, grijanje i topla voda 24 sata dnevno, kablovski i internetski priključak te niz drugih usluga i pogodnosti.

Sve smještajne jedinice Centra opremljene su hladnjacima i klima uređajima. Uz osnovne usluge, Studentski centar Mostar pruža veliku pažnju i u društveni život studenata te tako kroz Sportsku udrugu studenata i ostale sportske kolektive Centra realizira velik broj projekata kroz godinu.

”Nalazimo se na koncu jedne vrlo uspješne akademske godine kada je Studentski centar u pitanju, a sigurna sam i kada su u pitanju uspjesi naših studenata. Od ovoga tjedna otvoren je natječaj za prijem studenata starijih studijskih godina na smještaj i ishranu u Sc Mostar za novu akademsku 2023./2024.godinu te ovim putem pozivam sve studente da nam se obrate sa upitima i na koncu da budu dijelom naše studentske zajednice”, kazala je Anita Glibić, ravnateljica Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru.

Glibić dodaje kako studenti kroz novu akademsku godinu mogu očekivati puno novih projekata i aktivnosti čiji su planovi već u izradi a koji će studentski standard u Studentskom centru podignuti na još veću razinu.

Osim toga, Centar planira kroz novu akademsku godinu i nekoliko infrastrukturnih projekata koji će donijeti studentima osvježenje i

bolje uvjete boravka. ”Izazov je naš Centar održati na ovoj razini, a još veći izazov je uvoditi novitete i osigurati još bolje uvjete za naše studente. Kao vodeći Studentski centar u Bosni i Hercegovini i jedan od najboljih u regiji, naša je zadaća odgovoriti na sve izazove koji su pred nama I sigurna sam kako djelatnici Uprave naše institucije mogu realizirati ciljeve koji su postavljeni”, zaključila je Glibić.