Samuel Naibei Kiplimo pobjednik je 3. Mostarskog polumaratona koji je u subotu održan u gradu na Neretvi. On je polumaraton istrčao za  1.08.27. Drugo mjesto pripalo je Milanu Mitroviću iz Srbije. Treće mjesto pripalo je Srđanu Samardžiću.

U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Olivera Jevtić iz Srbije, drugo mjesto osvojila je Lucija Kimani iz BiH dok je kao treća završila Jelena Kosić također iz BiH.  

Inače, veliki broj trkača sudjelovao je na 3. Mostarskom polumaratonu koji se ovoga vikenda održao u gradu na Neretvi. Radi se o značanoj sportsko-rekreativnoj manifestaciji koja je okupila 1.200 sudionika na tri različite utrke. Polumaratonsku utrku završilo je 523 trkača. Druga utrka u sklopu ove manifestacije je utrka građana u dužini od četiri km koja je humanitarnog karaktera s ciljem promicanja važnosti tjelesnog vježbanja u borbi protiv dijabetesa te će sav doprinos od prijava ove utrke ići udruzi dijabetičara HNŽ ''Insula''. Utrka je prvenstveno namijenjena studentima, srednjoškolcima, i svim građanima koji žele podržati sami projekt. Treća utrka u sklopu manifestacije je ''Meggle Max Junior utrka za djecu'' u dužini od 1 km s ciljem razvijanja pozitivnih navika za tjelesnim vježbanjem kod djece.

Naša ekipa "Rama u srcu" je nastupila u sastavu Ante Pavličević, Dražen Šimunović i Krunoslav Džalto. Cilj je bio promocija  Prozor – Rame i najava 2. Ramskog polumaraton 2019. koji će se održati 1. rujna 2019. godine u Prozoru - Rami.

Posebno udruga "Rama u srcu" mora biti zadovoljna jer je ovo za Krunoslava Džaltu i Dražena Šimunovića bio prvi polumaraton.

Rama u srcu