U protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirane su 4  prijave (na području  Mostara 2, na području Jablanice 1 i na području Prozora-Rame 1).

Izdvojeno:

15.02.2021.godine oko 09,00 sati patrola policije PP Prozor-Rama je u mjestu Mostac izvršila kontrolu osobe I.M.(1977) iz Jablanice koji je tom prilikom patroli policije dragovoljno predao jedan joint, jedan pvc smotuljak sa sadržajem suhe zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu. Isti je lišen slobode i zadržan u prostorijama PP radi kriminalističke obrade a o svemu je upoznat tužitelj.

15.02.2021.godine oko 23,00 sati u PP Prozor-Rama obratila se A.R. iz G.Vakufa i prijavila da joj je u caffe baru „Centar“ u Ul.K.Tomislava u Prozoru otuđena torba sa novcem i dokumentima. Ista je izrazila sumnju na vlasnika caffe bara i jednog gosta. Odmah su na mjesto događaja izašli djelatnici policije koji su tom prilikom pronašli torbu u šanku navedenog objekta i jedan dio novca. Osobe A.K. i M.B. su lišene slobode a o svemu je upoznat tužitelj.