Agencija za zapošljavanje „Bizz Solutions“ d.o.o.  osnovana je  prije godinu dana sa sjedištem u Čapljini, a do kraja  2016. godine planiramo otvaranje ureda  i u Mostaru u sklopu INTERA tehnološkog parka.

Djelujemo na području ljudskih resursa i nudimo široki spektar usluga iz tog polja. Od spomenutih usluga  izdvajamo:

•    posredovanje pri  zapošljavanju gdje posloprimcima omogućujemo selekciju odgovarajućih kadrova iz svoje bogate baze
•    privremeno zapošljavanje kao idealno rješenje za sezonske poslove i privremeno povećanje obima posla
•    prekvalifikacija i obuka uposlenika

Usluge iz oblasti ljudskih resursa zaokružili smo preuzimanjem  portala www.jabihposao.com, koji se od svog osnutka 2010. na tržištu profilirao kao jedan od vodećih portala za zapošljavanje. Odrađena je temeljit redizajn i dodani su sadržaji vezani za gospodarstvo u regiji kao i vijesti sa lokalnih portala iz Hercegovine.
 
Ovim putem „Bizz Solutions“ d.o.o. Vas poziva da pošaljete svoj životopis , a ostalo prepustite nama. To možete učiniti putem mail-a [email protected], putem naše stranice www.poslovator.eu ili u uredu u Čapljini. Svi koji se prijave postat će korisnici SMS usluge koja na Vaš mobilni telefon donosi sva aktualna otvorena radna mjesta. Trenutno imamo aktivnih 26 oglasa.

Čekamo Vašu prijavu.