U nogometu igrači dobijaju kazne kako bi se održao red i discplina. Španjolska televizija Deportes Cuatro objavila je kazne za igrače Real Madrida. Neki od prekršaja su višak kilograma, kašnjenje na trening i korištenje mobitela. Kazne iznose od 250 do 3000 eura.

Posljednji primjer prekršaja u Realu je onaj golmana Thibauta Courtoisa koji nije došao na trening nakon što je zamijenjen na poluvremenu utakmice Lige prvaka s belgijskim Bruggeom.

Za to je kažnjen s 3000 eura, stoji u dokumentu Real Madrida koji je objavila španjoska Marca. Znači, ako Luka Modrić ne dođe na trening to će ga koštati 3000 eura. To je zapravo i najveća kazna koja stoji u pravilima, piše RTL.

Prema pravilima, nogometaši Real Madrida moraju doći 45 minuta prije na trening, a kašnjenje od 5 minuta košta ih 250 eura. Kašnjenje na trening od 15 minuta košta 500 eura. Najveća kazna za kašnjenje je 1000 eura.

Kažnjava se i kada koriste mobitel u autobusu, svlačionici ili kad su kod fizioterapeuta. Početna kazna za to je 250 eura, a ako ponove prekršaj kazna ide i do 1000 eura, otkrio je Deportes Cuatro.
Važu se jednom tjedno, ako imaju previše kilograma kazna je 250 eura

Ako ne dođu na vaganje jednom u tjednu, kažnjeni su s najviše 1000 eura ako ponove prekršaj. Ako imaju više kilograma nego što trebaju imati platit će kaznu od 250 eura.

U pravilima stoji i kako se moraju javiti treneru na slobodan dan ako odlaze iz Madrida. Klub moraju informirati ako imaju intervju ili neke marketinške aktivnosti koje klub mora odobriti. Tu kazne također idu do 1000 eura.

Još neka od pravila su da ozlijeđeni igrači moraju ostati do kraja sezone na Valdebebasu osim ako im trener i doktor ne dopuste drugačije. Oni koji nisu pozvani na utakmicu moraju svejedno biti u svlačionici i ostati na stadionu do najmanje 10 minuta do kraja utakmice.