Gledajući rezultate preostalih utakmica, nekih velikih uzbuđenja nije bilo. Poljska je na svom terenu razbila Estoniju 5:1. Poljaci su imali pet različitih strijelaca. Frankowski, Zieliński, Piotrowski, su postigli po gol. Mets je savladao vlastitog golmana, dok je Szymański dodao još jedan gol. Zanimljivo, Lewandowski od pet golova nije postigao niti jedan. Estonci su upali u probleme nakon što je Paskotši zaradio drugi žuti karton u 27. minuti utakmice.

Protivnik Poljske će biti Wales. "Originalni" Zmajevi su razbili Finsku u Cardiffu. Brooks i Williams su završili dobar dio posla već u prvom dijelu. Neumorni Pukki je do poluvremena uspio smanjiti, ali su onda ponovo u nastavku Johnson i James zaključili posao.

Izrael je poveo golom Zahavija u Budimpešti, ali nisu znali kako zaustaviti Alberta Guðmundsson, igrača Genoe. Čovjek je postigao hat trick. Jedan gol je dodao Traustason. Island je kvalifikacije otvorio porazom na Bilinom Polju 3:0. I još uvijek je u igri za Europsko prvenstvo. Za razliku od BiH.

Luksemburg koji je u dvije utakmice dobio BiH nije imao šanse protiv Gruzije. Budu Zivzivadze, igrač drugoligaša Karlsruhera je bio dvostruki strijelac. Od 53.minute, gosti su igrali s deset igrača, Chanot je dobio crveni.

Grci su razbili Kazahstan 5:0. Sve je bilo gotovo nakon prvog poluvremena. Bakasetas, Pelkas, Ioannidis, Kourbelis su zabijali, Tapalov je autogolom zaključio lošu večer Kazahstanaca.

Parovi finala

Cardiff: Wales - Poljska
Wroclaw: Ukrajina - Island
Tbilisi: Gruzija - Grčka