Svakodnevno smo svjedoci napretka Interneta i informacijskih tehnologija kao i svega onoga što prati taj napredak i razvoj. Koliko nam mogućnosti dopuštaju, ponajprije one financijske, i mi pokušavamo pratiti taj napredak i prilagoditi mu se. Svaka godina donosi neke nove potrebe pa tako i u smislu nabavka nove opreme. No nekad „izbiju“ i nepredviđeni troškovi.
U prvoj polovini mjeseca svibnja pokvario nam se glavni fotoaparat s kojim je portal radio i slikao. Budući da je profesionalna oprema jako skupa a portal nije u mogućnosti snositi sve troškove nabave tako skupe opreme, obratili smo se dopisom za donacije na nekoliko adresa.

Novac je prikupljen, foto oprema nabavljena!

Svoje novčane donacije za portal Rama-Prozor.info dali su:

JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar
STIM d.o.o. – Stipan Mišura, Zagreb
TG Granit – Tadija Bešker Tašo
Ivo Brajko – Zagreb
OO HDZ BiH Rama
Mladež HDZ BiH Rama
M.M. (CHF)

Iskreno i od srca svima hvala.

Cijena fotoaparata i prateće opreme koštala je 3.500 KM a o kakvom se fotoaparatu radi pogledajte u video prilogu:
 

Od 2003. godine pa do danas ramski Internet portal Rama-Prozor.info je medij koji kroz svoju dugogodišnju tradiciju nastoji da informira i zabavi građane ramskog područja i naše Ramljake u inozemstvu. Cilj nam je da ova stranica bude dio svakodnevnog života, izvor informacija, način komunikacije i druženja. Prošlogodišnjim redizajnom portal smo potpuno osuvremenili, tako da je Rama-Prozor.info danas portal koji osigurava više sadržaja i bolje korisničko iskustvo.

Portal iz mjeseca u mjesec raste pa tako prema najmjerodavnijoj Internet statistici Google Analytics-u mjesečno imamo preko 150 tisuća posjeta i više od pola milijuna pregleda stranice.  Portal sve ove godine preživljava zahvaljujući donacijama običnih ljudi. Zahvaljujemo se svima vama koji ste nam iz godine u godinu potpora! Bez vas ne bi bilo ni nas!