Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljeno je 6 kaznenih djela. Nije bilo narušavanja javnog reda i mira a dogodile su se dvije prometne nesreće, u kojima nije bilo ozlijeđenih - prenosi Radio Rama.

Izdvojeni događaji:

- Z.D. (1961.) prijavila je u PP Prozor-Rama da joj je od strane NN počinitelja odvaljen prozor na garaži u mjestu Gmići ali nije ništa otuđeno.

- D.Ć. (1986.) prijavio je u PP Prozor-Rama da je u mjestu Gmići izvršena provala u kuću J.A. koja trenutno boravi u Republici Hrvatskoj. Utvrđeno je da je ukradena TV plazma i nepoznata količina rakije.

- NN muška osoba je putem telefona dojavila u PP Prozor-Rama da NN muška osoba s vozilom Golf III izvodi nedozvoljene radnje, škripa i naglo kretanje. Patrola policije zaustavila je spomenuto vozilo kojim je upravljao B.F. (1995.). Isti je alkotestiran, utvrđeno je da dotični ima 1,7 promila alkohola u krvi. Pretresom kod istog pronađena je zeljasta tvar koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

- M.S. (1961.) čuvar šuma županijske Uprave za šumarstvo, prijavio je da je tijekom noći od strane NN počinitelja na lokalitetu Grkašnica posječeno i odvezeno 9 stabala smreke.