Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana zabilježena su četiri kaznena djela. Nije zabilježeno niti jedno narušavanje javnog reda i mira, i nije bilo prometnih nesreća - kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:
 
- M.H. (1953.) iz Prozora prijavio je da je u mjesecu srpnju 2016. godine dao na popravak svoje vozilo VW bus automehaničaru M.H. (1981.) iz Zagreba i A.Č. (1973.) iz Rumboka, unaprijed davši 200 dolara i 80 KM. Međutim, isti nisu uradili dogovorene popravke.

- D.M. (1989.) iz Prozora prijavio je da mu je od strane nepoznatog počinitelja pokušana krađa putničkog motornog vozila marke Golf V dok je bilo parkirano u ulici Splitska u Prozoru.

- Tijekom noći s 1. na 2. ožujka 2017. od strane nepoznatog počinitelja u mjestu Podbor otuđeno je putničko motorno vozilo marke BMW vlastništvo L.T. (1987.) iz mjesta Podbor.

- A.M. (1961.) iz mjesta Ljubunci prijavio je da je nepoznati počinitelj u mjestu Ljubunci zapalio travu, te je tom prilikom izgorjelo 10 stabala jabuke i šljive.