Na području PP Prozor/Rama u proteklom tjednu zabilježena su sljedeća događanja:

Kriminalitet: 4
Javni red i mir: 0
Promet: 2
Ozlijeđeni: 1

Izdvojeni događaji:

F.I. 1974. iz Prozora, prijavio da je naručio preko servisa društvenih mreža OLX. ba dva displeja i da je sutradan dobio robu putem brze pošte. Pregledom robe je utvrdio da je jedan ekran oštećen, a drugi neispravan. Nakon toga kontaktirao je M.N. iz Bjeljine koji mu je prodao robu i koji mu je obećao da će spremiti dva ispravna displeja, ali do momenta prijave to nije učinio.

I.B. 1967. iz Rumboka prijavio da su mu u toku noći od strane NN počinitelja sa parkiranog terenskog vozila Mitsubishi bez registarskih oznaka otuđene led sijalice, a navedeno vozilo bilo je parkirano ispred obiteljske kuće prijavitelja u mjestu Rumboci.

J.Ć. 1976. iz Gmića prijavio da mu je u vremenu od 15.2. do 20.4.2019. godine od strane NN počinitelja iz nezaključane štale koja je vlasništvo R.D. iz Gmića otuđeno oko 35-40 bala sijena, vrijednosti oko 150,00 KM.
26.4.2019.

 M.P. 1988. iz Livna prijavio da je u toku noći u mjestu Ometala, općina Prozor/Rama, od strane NN počinitelja sa radnog stroja „Hyundai CR-60“ vlasništvo firme Livno-putevi d.o.o., ukraden priključni hidraulični čekić marke „Terex“.

Radio Rama