Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana zabilježena su dva kaznena djela. Nije zabilježeno niti jedno narušavanje javnog reda i mira, i dogodila se jedna prometna nesreća s manjom materijalnom štetom u kojoj nije bilo povrijeđenih - kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- P.K. (1967.) iz mjesta Donja Vast, prijavio je da je S.H. (1956.) iz Konjica u mjestu Donja Vast, palio korov i suhu travu, te da je došlo do požara koji se proširio na njegov voćnjak. Tom prilikom izgorjelo je oko 700 stabala šljive starosti između 3 i 7 godina i 20 stabala oraha. Požar je također zahvatio i hrastovu šumu vlasništvo prijavitelja. Nakon toga H.Đ. (1951.) iz Sarajeva prijavio je da je požar zahvatio i njegov voćnjak na kojem se nalazilo zasađeno 500 komada stabala šljive, 100 komada jabuke i 50 do 100 komada stabala kruške, starosti između 10 i 15 godina.

- I.B. (1952.) prijavio je da je u mjestu Varvara, na lokalitetu Greben, srušen jedan betonski stub kod ulazne kapije njegovog imanja.