Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljena su 4 kaznena djela. Nije bilo narušavanja javnog reda i mira, dogodile su se  četiri prometne nesreće, u kojoj su dvije osobe teže ozlijeđene, jedna od osoba je pješak, kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- Z.F. (1963.) iz Prozora prijavio je da ga je prilikom vršenja inspekcijskog nadzora u mjestu Jaklići fizički napao A.B. koji je uz obalu Ramskog jezera vršio odlaganje iskopa.

- M.F. (1978.) djelatnik benziske pumpe HoldINA prijavio je da je nepoznati počinitelj s vozilom Mercedes nasulo gorivo u vrijednosti od 102 KM i, neplativši račun, udaljilo se u nepoznatom pravcu. Vozilo je naknadno zaustavljeno i utvrđeno je da je istim upravljao M.G. (1987.)

- T.R. prijavio je telefonom u PP Prozor-Rama da je na Ramskom jezeru u mjestu Šćit, u krađi čamca, zatekao R.Z. (1996) i M.Z. (1996.) od kojih je prilikom naguravanja zadobio udarac u predjelu glave. Imenovani su lišeni slobode.

- Djelatnici šuma HNK prijavili su da je u mjestu Prodojnica, na odjelu 110, posječeno 8 stabala jelike i da djelatnici šume Herceg-Bosne vrše doznaku šume u mjestu Grkašnica u odjelima 100 i 92.