Na izlazu iz Rijeke u pravcu tunela Učka s prijateljicom sam se vozila iza sive Škode u kojoj su bile dvije časne sestre. Najednom je auto prešao u suprotni trak i ja sam to zamijetila pa sam joj zatrubila da se vrati misleći da je možda zaspala. Ona se polako vratila u svoj trak, a nakon toga je skoro u svakom zavoju prelazila u drugi trak - priča za 24sata.hr šokirana studentica koja je sve snimila mobitelom.

Pijana časna sestra za volanom sive Škode u petak je doslovce sijala strah za sve druge vozače krivudajući Istarskim ipsilonom od Rijeke do Pazina. Nakon toga ju je napokon, malo prije 15 sati, na poziv prestravljenih vozača, zaustavila pazinska policija kod čvora Rogovići.  

- Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je da žena upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 1,83 promila te se protiv nje, radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu - kazala je Suzana Sokač iz istarske policije.

- Ovo je moja osobna stvar i ja ću to riješiti po zakonu, kako treba. Nisam nikoga ubila i nisam nikoga ugrozila. Bio je rođendan moje majke, a imala sam i neke delegacije tu, pa sam malo više popila. Pogriješila sam - skrušeno kaže časna sestra.