• Pero Kovačević izabran za predsjednika HDZ 1990 Prozor-Rama
  • Pero Kovačević izabran za predsjednika HDZ 1990 Prozor-Rama
  • Pero Kovačević izabran za predsjednika HDZ 1990 Prozor-Rama
U prostorijama HE Rama u Prozoru u subotu je održana Skupština Općinske organizacije HDZ 1990 Prozor – Rama.

Skupštini je nazočio i predsjednik HDZ1990 Ilija Cvitanović koji se u svom govoru zahvalio članovima i simpatizerima stranke, istaknuvši kako je zahvalan svakom čovjeku u Rami, jer su svojom potporom stranci, njenim kandidatima na svim listama, kao i njemu osobno na zadnjim Općim izborima potvrdili snagu HDZ 1990..

”Nemam ni gram sumnje kako će na predstojećim lokalnim izborima potpora biti još snažnija. Ponosan sam što se u mom političkom djelovanju, a to su mi, pored ostalih, svojom potporom omogućili i moji Ramljaci, svakodnevno mogu zalagati za moju Ramu i svakog njenog čovjeka. Na tom se poslu, poslu služenja svomu narodu i svomu kraju, nikada neću umoriti” zaključio je Cvitanović.

Skupština je izabrala privremeni Općinski odbor, a za vršitelja dužnosti predsjednika stranke izabran je Pero Kovačević iz Rumboka.

“Zahvaljujem na povjerenju. Ukazali ste mi veliku čast ali pred mene i moje suradnike stavili odgovornu i vrlo izazovnu zadaću na izborima u listopadu potvrditi snagu HDZ 1990 u Prozor – Rami. Uvjeren sam kako ću na kraju tog izbornog procesa s ponosom moći kazati ”zadatak uspješno izvršen” kazao je Kovačević.

Inače, Skupstina je usvojila i Zaključak da se u okviru predizbornih aktivnosti istodobno nastavi dalje raditi na organiziranju stranačke infrastrukture, kako bi svaki dio općine kroz svoje predstavnike bio zastupljen u Općinskoj organizaciji stranke.

Nakon Skupštine, u Rumobocima je, uz prigodni domjenak, nastavljeno ugodno druženje.