Nakon što je Hajduk jučer predstavio svoje najveće pojačanje u ovom prijelaznom roku Nikolu Kalinića, navijači oduševljeni zazivaju dolazak još jednog velikog imena.

Split odavno nije tresla jača euforija, ove sezone drže korak za Dinamom u HNL-u, u nikad neizvjesnijem nastavku sezone momčad koju predvodi po mnogima trenutno najbolji igrač Lige Marko Livaja, igra preporođeno, a uprava čini stvari koje su se do jučer činile nemogućim.

Na društvenim mrežama navijači Hajduka uz hashtag "#PerišićuVrimeJe" pozivaju legendarnog vatrenog Ivana Perišića da se pridruži povratnicima u momčad Nikoli i Lovri Kaliniću te Danijelu Subašiću.

Sportski direktor Mindaugas Nikoličius je  u klub doveo respektabilna imena, a posljednje pojačanje sigurno je najveće u njegovom mandatu, a kako ni tu ne misli stati dao je naslutiti jučer na predstavljanju Kalinića:

-Veliki je to dan za naš klub i sretni smo jako što je Nikola s nama. Ne mogu reći da je Nikola zadnji transfer. Prijelazni rok traje još tjedan dana i ne znam što se još može dogoditi.

Koliko je realan dolazak Perišića preostaje za vidjeti. Ivan igra preporođeno u Italiji, u zadnjem kolu Serie A je u gradskom derbiju zabio gol, a jučer je u kupu upisao asistenciju. Na kraju sezone mu ističe ugovor, a Talijani su često pisali kako Vatreni nema namjeru produžiti ugovor.

I Kalinić je jučer poslao poruku Perišiću:

-Perišić i Džeko su me sinoć zvali. Rekao sam Ivanu, da je sve na njemu. Ima vremena da dođe još.