Franjevački medijski centar Svjetlo riječi, od vjerskog tiska prvi u BiH, s ponosom nudi online izdanje obiteljske revije Svjetlo riječi.

Revija Svjetlo riječi neprekidno izlazi već četrdeset godina i jedna je od najpopularnijih vjerskih revija u BiH i Hrvatskoj. Svakog mjeseca se pomno biraju teme s područja vjere, društva i kulture o kojima pišu brojni i ugledni suradnici kako bi revija svojim čitateljima i simpatizerima ponudila samo najbolji sadržaj.

Na digitalno izdanje revije Svjetlo riječi možete se pretplatiti na web adresi https://knjizara.svjetlorijeci.ba/product-category/pretplata/ i tako odmah pristupiti čitanju revije na dva uređaja uz jednostavan način plaćanja i aktivaciju korisničkog računa.

U web knjižari (https://knjizara.svjetlorijeci.ba) sada se još jednostavnije možete pretplatiti na tiskano izdanje revije Svjetlo riječi koja se dostavlja diljem svijeta na željenu adresu. Na istom mjestu možete također naručiti knjige u izdanju Svjetla riječi te devocionalije i to samo u nekoliko jednostavnih koraka.

Posjetite odmah web knjižaru https://knjizara.svjetlorijeci.ba i pretplatite se na reviju Svjetlo riječi kako biste postali član velike obitelji Svjetla riječi i uživali u inspirativnom i aktualnom sadržaju pripremljenom samo za Vas.

Sadržaj revije za siječanj i veljaču možete pregledati na sljedećim linkovima:

https://issuu.com/fmcsr/docs/sr_466_web_b62d90d2c746c3

https://issuu.com/fmcsr/docs/sr_467_web

Širimo svjetlo.
FMC Svjetlo riječi