Čini se da je sagi oko eventualnog transfera Danija Olma (21) došao kraj. Možemo maknuti prefiks eventualno jer je Španjolac spakirao kofere i već napustio Rovinj!

U 8.15 se oprostio sa suigračima i rekao im da odlazi na doručku te otišao prema Zagrebu finiširati svoj odlazak iz Dinama. U srijedu navečer dobio je jasne signale da je sve dogovoreno, a nova destinacija trebao bi biti RB Leipzig koji je navodno povećao prvotnu ponudu od 16 milijuna eura koja nije iz cipela izula čelnike "modrog" kluba, prenosi 24sata.hr.

Teško mu je pao odlazak, rasplakao se, bilo je emotivno.

Da će otići postalo je jasno nakon što ga je trener Nenad Bjelica ostavio na tribini, točnije na zidiću, za utakmicu s Lokomotivom. I idući dan propustio je Slovacko i bilo je jasno da se nešto kuha.

Barcelona je duga držala "pole position" za njegovo dovođenje, navodno su poslali i nekakvu ponudu od 10 milijuna eura, ali sve je ostalo na tome. Potom ga je žarko želio Milan, ali igrač baš nije bio zainteresiran za odlazak u tako nesređenu sredinu, a ni financijski uvjeti za Olma i njegove agente (tražili sedam milijuna eura naknade) nisu bili zadovoljavajući.

Ovih dana u eter je "iscurila" priča da su za Olma zainteresirani engleski Wolvesi i njemački Leipzig, a ovi potonji bili su najkonkretniji.

Dnevnik.ba