• Održano predsjedništvo Koalicije hrvatskih stranaka HDZ-a BiH, HSP-a BiH, RDS-a
  • Održano predsjedništvo Koalicije hrvatskih stranaka HDZ-a BiH, HSP-a BiH, RDS-a
Pod predsjedanjem kandidata za načelnika Koalicije hrvatskih stranaka HDZ-a BiH, HSP-a BiH, RDS-a gosp. Ante Pavličevića održano je predsjedništvo s aktualnom temom predstojećih Lokalnih izbora koji će se održati 2.10. 2016. g. u našoj općini.

Kandidat za načelnika gosp. Ante Pavličević informirao je članove predsjedništva Koalicije o dosadašnjim aktivnostima vezanim za izbore, a jedna od njih je da je kandidaturu za načelnika općine potvrdilo Središnje izborno povjerenstvo BiH, a u narednim danima javnosti će biti prezentirana lista za Općinsko vijeće HDZ-a BiH, HSP-a BiH, RDS-a Koalicije hrvatskih stranaka.

Članovi predsjedništva su pojedinačno podnijeli izvješća o stanju na terenu te je zaključeno da je stanje i više nego zadovoljavajuće jer Koalicija hrvatskih stranaka HDZ-a BiH, HSP-a BiH i RDS-a svakodnevno dobiva sve veću potporu žitelja naše općine, a najveće zadovoljstvo pruža činjenica što kandidat za načelnika gosp. Ante Pavličević, prema utvrđenim analizama unutar biračkog tijela u općini Prozor-Rama, uživa ogromno povjerenje žitelja, a od tri kandidata za načelnika općine uvjerljivo vodi.
 
Koalicija hrvatskih stranaka
HDZ-a BiH, HSP-a BiH, RDS