Studentski centar Sveučilišta u Mostaru objavio je rang listu studenata viših godina koji su se prijavili za smještaj za akademsku 2016./2017. godinu koju možete pogledati u priloženim dokumentima.

Useljenje u Studentski centar sa ove rang liste vršit će se od 01.09.2016. do 15.09.2016. godine.
Sukladno zaključku Upravnog vijeća Studentskog centra od 1. srpnja 2016., studenti koji dolaze iz županija koje su izmirile sve svoje obveze prema Studentskom centru, odnosno uplatile subvencije, moći će useliti u SCM po cijeni 156,00 KM kao i do sada.

Ostali studenti moći će useliti u SCM u istom periodu, s tim što će morati uplatiti pun iznos cijene smještaja i prehrane. Više informacija o svemu navedenom bit će objavljeno na našem portalu  26. kolovoza 2016. godine.

Istekom ovog roka student gubi pravo na smještaj u tekućoj akademskoj godini ukoliko nije odgodio useljenje. Odgoda useljenja vrši se u Upravi Studentskog centra.

Student u Studentski centar može useliti samo osobno, a prilikom useljenja dužan je priložiti sljedeće:

1. Liječničko uvjerenje                                                
2. Predočiti indeks
3. Predočiti osobnu iskaznicu
4. Uplatiti upisninu


Žalbe koje će razmatrati Komisija za žalbeni postupak se primaju pismenim putem 15 dana od objave rezultata u Sektoru za smještaj.

Podsjećamo kako će u ovoj akademskoj godini studenti imati mogućnost izbora klimatiziranih soba s hladnjacima, po cijeni od 165,00 KM po osobi.


NAPOMENA:
Sve informacije vezano za rezervacije i smještaj u novoj akademskoj godini možete dobiti putem telefona: 036 337 203 ili osobno u prostorijama Sektora za smještaj SCM-a u periodu od 29. kolovoza do 1. rujna 2016.