Vožnja ATV-om (vozilo za sve terene) ili popularnije Quadom, novi je zabavno rekreacijski sadržaj u turističkoj ponudi Rame. Vrhunski Quadovi i oprema za sve one koji su oduvijek htjeli obići obalu jezera ili istražiti planine, te uživati u kvalitetno provedenom vremenu u prirodi!

Bilo da se odlučite za vožnju planinskim putovima ili obalom Ramskog jezera sa vodičem ili bez, sa ekipom i li svojom dragom, vožnja će vam pružiti jedinstven doživljaj i nezaboravne trenutke, punu slobodu te dozu odmora, bez obzira jeste li početnik ili profić!

VIDEO pogledajte OVDJE
 
Našim gostima nudimo vožnju obalom Ramskog jezera uz pratnju vodiča, gdje imate priliku vidjeti jezero iz druge perspektive, čaroban reljef i kulturna dobra koja se pojave kada se jezero povlači.

Istraživanje i upoznavanje Rame i okolnih planina, Vrana (Kedžara), Ljubuše, Raduše,njezinih prirodnih ljepota i šumskih putova, posjet ostatku rijeke i korita Rame iz pravca Lug te mnoge druge lokacije. Vrhunski Quadovi i oprema zadovoljit će svaku ekipu željnu dobrog provoda. Dio vožnje donosimo vam u videu, a pogledajte na slikama kako izgleda oprema i vozila!

U suradnji sa partnerima moguća je narudžba hrane ili rezervacija smještaja, cjelokupnu ponudu možete pogledati na web stranici www.rama360.net, te na Facebook i Instagram stranicama Rent a Quad Rama i Eko ''Klanac'' Rama.

Da biste rezervirali vožnju dovoljno je pozvati sljedeće brojeve:

+387 63 042 014
+387 63 837 736