Večerašnji Dnevnik na HRT-u 1 prošao je dramatično.

Naime, HRT-ova novinarka Mirjana Posavac javila se uživo zajedno s Igorom Peternelom, predsjednik Odbora za ljudska prava Domovinskog pokreta, od kojeg je uzimala izjavu kada joj je odjednom pozlilo.

Naime, s Peternelom je razgovarala u vezi iznenadne ostavke predsjednika stranke Domovinskog pokreta, no najednom je izgubila ravnotežu i odmaknula se unatrag. Javljanje uživo se odmah prekinulo.

Peternel je vidio kako novinarka gubi ravnotežu te se zbunjen odmah pomaknuo s mjesta u namjeri da pomogne. - Nadamo se da je Mirjana dobro - kazao je voditelj Đurica Drobac kada se kamera vratila u studio.

- Ništa nije dramatično, jednostavno joj se zacrnilo odjednom pred očima dok je uzimala izjavu od predsjednika Odbora za ljudska prava Domovinskog pokreta Igora Peternela i kolabirala. Mirjana je sada dobro, odmah je zatražila čašu vode. Moguće je da je bilo zbog vrućina ili nečeg drugog, u ovom trenutku nemam takvu informaciju, ali najvažnije je da je ona sada dobro. Nažalost, ovo se događa - kazao je za Večernji list Igor Medić iz HRT-ovih Komunikacija.