• Novi odron na putu Prozor - Jablanica, promet ponovno zatvoren
  • Novi odron na putu Prozor - Jablanica, promet ponovno zatvoren
Zbog većeg odrona na dionici M- 16.2 Jablanica - Prozor, potpuno je obustavljen promet. Putne službe nalaze se na terenu i rade na čišćenju i osposobljavanju te dionice.

Prema informacijama kojima raspolaže Informativni centar BiHAMK-a, promet se ovoga jutra odvija po mjestimično mokrom kolniku. Zbog niskih temperatura u jutarnjim satima moguća je poledica u višim planinskim predjelima, kao i na mostovima i prilazima tunelima. Jutros vozačima skrećemo pažnju na mjestimično smanjenu vidljivost zbog magle na širem području: Sarajeva, Zenice, Doboja, Maglaja, Tuzle i Travnika te na djelimično vlažne i klizave kolnike u tim područijima. Vozači se savjetuju da, bez obzira na vremenske i prometne uvjete, voze maksimalno oprezno i da obavezno drže rastojanje između vozila.

Od puteva sa aktualnim radovima izdvajamo magistralne puteve: M-16.2 Jablanica - Prozor,  M-17 Stup-Rajlovac, M-17 Zenica-Žepče i M-16 Jajce-Banja Luka, kao i puteve na širem području Mostara (sjeverni ulaz u grad i prometnice u gradu), te petlju Blatuša u Zenici i magistralni put M-5 Sarajevo tranzit.

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 20 minuta.
 
 

Obavještavamo sve putnike koji se voze na pravcu VARVARA - PROZOR-MOSTAR da će bus voziti dana 20.12.2015....

Posted by M-Mild d.o.o. Prozor-Rama on 20. prosinca 2015

 

BRAJKO TOURS obavještava sve studente i školarce koji koriste prijevoz "BRAJKO TOURS-a" na relaciji Rama - Mostar da će...

Posted by www.rama-prozor.info on 20. prosinca 2015