Nakon što je ušao u finale, zajedno s Trapanijem i Shannonom, Mostar je danas na završnom glasovanju na Facebook stranici Eurowingsa osvojio najveći broj glasova - 38 posto. Na drugom mjestu je irski Shanonn sa 32 posto glasova, a na trećem talijanski Trapani s 30.
 
Nakon jednosatnog glasanja, kompanija Eurowings oglasila se porukom "Hvala na glasanju i vidimo se u Bosni i Hercegovini".
 
"Zračna luka Mostar se zahvaljuje svim građanima Mostara, Bosne i Hercegovine, kao i svim našima potencijalnim putnicima u dijaspori koji su dali svoj glas u odabiru sljedeće ljetne destinacije niskotarifne kompanije u organizaciji njemačkog Eurowings a.
Svojim glasom ste dokazali koliko je važno da Mostar i ovaj dio regije budu povezani sa Europom. HVALA", izjavili su iz Zračne luke Mostar.
 
Ranije su čelnici Grada Mostara i Hercegovačko-neretvanske županije pozvali sve stanovnike da svojim glasovanjem daju podršku Mostaru kao izboru Eurowingsove destinacije za ljeto 2018. godine.
 
''Bila bi to kruna zajedničkih napora Zračne luke, Grada Mostara i Vlade HNŽ koja je za sufinanciranje letova u prošloj i ovoj godini izdvojila značajna financijska sredstva'', rekao je premijer HNŽ Nevenko Herceg.