Niko Kovač odlično se snašao u Bayernu, a posebno su igrom njegove ekipe mnogi bili zadovoljni u prijateljskom ogledu s Manchester Unitedom kojeg je u svom predstavljanju pred 75 tisuća gledatelja na Allianz Areni srušio rezultatom 1:0.

Kovač je izgleda posložio momčad za novu sezonu, a u razgovoru s njemačkim Bildom osvrnuo se i na priču oko Ante Rebića, hrvatskog reprezentativca koji je briljirao na Svjetskom prvenstvu i koji se često povezivao s prelaskom u redove bavarskog giganta.

Kako stvari stoje, iz izjava hrvatskog trenera se jasno može zaključiti da Rebić trenutno nije u kombinacijama za dolazak na Allianz Arenu, prenose Sportske novosti.

Ante ima snažnu osobnost i odličan je igrač. Razvio se u posljednje dvije godine u Frankfurtu, kao i na Svjetskom prvenstvu s Hrvatskom. No, ako pogledate naš sastav, vidjet ćete da nam je ta pozicija jako kvalitetno popunjena. Stoga, dovođenje Rebića za nas ne bi imalo smisla, izjavio je Kovač za njemački Bild.

No, pored priče s Vatrenim, Kovač je otkrio i detalje iz razgovora s nezadovoljnom zvijezdom Robertom Lewandowskim koji je otvoreno zatražio odlazak iz Bayerna. Ishod tog ključnog razgovora razveselit će sve navijače Bavaraca.

Točno je da smo Robert i ja pričali, on zna što ja mislim o njemu. Cijeli klub zna njegove kvalitete. On je definitivno jedan od tri najbolja igrača svijeta na toj poziciji. Mi od njega ne odustajemo i to je stav koji sam mu predstavio. Robert je to prihvatio i zbog toga sam jako sretan, otkrio je Kovač.