Crveni križ Općine Prozor - Rama organizira akciju Dobrovoljnog darivanja krvi, uz poštivanje svih propisanih mjera.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi za stanovnike, održati će se u četvrtak 16.07.2020. godine od 09:00 do 11:00 sati u dvorani Srednje škole Prozor.

Ovo je treća akcija u 2020.godini na području naše Općine koju organizira Crveni križ Općine Prozor – Rama u suradnji sa Transfuzijskim centrom SKB Mostar, pod pokroviteljstvom Općine Prozor – Rama.

Svi koji se odluče darovati krv, dužni su se prethodno javiti Crvenom križu na br.036/770-533 ili na br.mobitela 063/040-204, svakim radnim danom od 08:00 do 15:00 sati, kako bi se realizirao raspored dolazaka na akciju darivanja krvi u dogovorenim terminima, te tako izbjegli gužvu i smanjili čekanje u redu. Darivanje krvi će se vršiti u grupama, kao i prošli put.

Darivatelji su dužni sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu (ili neki drugi validni dokument sa slikom) i iskaznicu dobrovoljnog darivatelja krvi (ukoliko ju posjeduju od prethodnih darivanja).

Crveni križ će na ulazu osigurati potrebnu zaštitnu opremu (maske i rukavice) radi predostrožnosti mjera zbog aktualne situacije s COVID-om 19.

Pozivamo vas da se odazovete na akciju u što većem broju, zbog izuzetno niskih zaliha krvi!

Daruj krv, pokloni život!

Crveni križ Općine Prozor - Rama