Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić odigrao je subotu navečer svih 90 minuta u gostujućoj pobjedi Real Madrida nad Real Socedadom od 2-0 nakon čega je rekao kako je još uvijek prerano govoriti o naslovu prvaka premda njegova momčad ima osam bodova više od pratitelja Seville.

"Još uvijek je prerano govoriti o naslovu ali zadovoljni smo kako se odvija situacija u prvenstvu", izjavio je Modrić nakon utakmice u San Sebastijanu.

"Znali smo da će ovo biti jako teška utakmica no odigrali smo sjajno. Ovo su velika tri boda", dodao je u obraćanju medijima.

Golove za madridski sastav zabili su brazilski napadač Vincius u 47. minuti te srpski napadač Luka Jović u 57. minuti, prenosi Hina.

"Momčad je fizički jako dobro, što se može vidjeti na terenu. U rotaciju igrača ne želim ulaziti jer je to odluka trenera. Kada nas stavi u igru potrebno je dati sve od sebe," izjavio je Modrić kojem je to bila 15 utakmica za Real ove sezone. Pritom je upisao ukupno pet asistencija te još uvijek čeka na prvi pogodak.

"Jako sam zadovoljan jer igramo dobro. Trebamo tako nastaviti", zaključio je.

Real vodi na ljestvici sa 39 bodova, osam više od Seville, dok je na trećem mjestu Real Betis sa 30 bodova. Atletico Madrid i Real Sociedad imaju po 29 bodova.