Na poziv Veleposlanstva BiH u Makedoniji i Veleposlanice nj.e Lepe Babić, talentirani Marko Bošnjak nastupit će ovog vikenda u Skoplju.

Markov nastup dio je bogatog glazbenog programa kojeg Veleposlanstvo priprema u okviru manifestacije "Druženje s prijateljima" a koji se održava u Makedonskoj operi i baletu.

Pored Marka u glazbenom djelu nastupit dio poznatog Makedonskog dječijeg zbora "Zlatno Slavejče", zatim Levante Guitar Duo, te uspješna i vrlo popularna BH skupina "Divanhana".

Inače, Marku je ovo treći nastup u glavnom gradu Makedonije i ujedno prigoda da sretne brojne poznanike i prijatelje iz zbora "Zlatno Slavejče", s kojima je već nekoliko puta nastupao u Makedoniji ali i u Zagrebu kada su zajedno bili u gostima poznatom Hrvatskom zboru "Klinci s Ribnjaka"

Uz Veleposlanstvo BiH u Makedoniji Marka će ugostiti i direktor najpoznatnijeg Makedonskog festivala "Zlatno Slavejče", g. Boban Josifofski, koji je posebno zaslužan za prijateljstvo Marka i članova zbora "Zlatno Slavejče", te poznati glazbenik iz Skoplja Aleksandar Mitevski koji je autor pjesme i spota za pjesmu "Nije Decata" s kojom je Marko nastupio prije dvije godine na Festivalu Zlatno Slavejče.



Inače, pjesmom "Nije deca ta" koju će zajedno izvesti Marko i dio zbora "Zlatno Slavejče", započet će bogat kulturno zabavni program manifestacije "Druženje s prijateljima".
 


"Hvala Veleposlanstvu BiH i veleposlanici gđi Babić na pozivu. Čast mi je biti dio ovog događaja, a također se radujem da ću za vrijeme boravka u Makedoniji sresti puno prijatelja i dragih ljudi", kazao je Marko u izjavi za naš portal.