U Eintrachtu nema mira ni tri dana nakon debakla u Superkupu protiv Bayerna. Igrači Marco Fabián, Simon Falette i juniorski igrač 19. godišnji Hrvat Marijan Ćavar iznenadili su se u srijedu na zajedničkom treningu kada im je novi trener Adi Hütter priopćio kako ih više ne vidi u kadru Eintrachta te da mogu potražiti novi klub, piše Fenix Magazin

Prema pisanju frankfurtskih medija, trener Hütter je svoju odluku obrazložio riječima kako ima veliki kadar i da želi smanjiti broj igrača koji konkuriraju za prvu momčad.

Trio nogometaša je tako odstranjen u drugu skupinu za treninge i sva trojica mogu tražiti novi klub.

Frankfurtski mediji, koji nakon debakla Eintrachta nisu nimalo skloni novom austrijskom treneru Eintrachta, tu njegovu odluku nazivaju „čudnim potezom“. Čuđenje je pogotovu izazvala odluka da se riješi usluga 29. godišnjeg reprezentativca Meksika Marca Fabiána, koji je bio član početne postave Eintrachta, i koji još godinu dana ima vrijedeći ugovor s Eintrachtom. Budući je meksički reprezentativac dokazao svoje sposobnosti, za njega neće biti problem pronaći novi klub, jednako kao i Francuza iz Gvajane Simona Faletteu, pišu frankfurtski mediji.

Što se tiče Ćavara, i tu se izražava čuđenje trenerovo rješavanja usluga talentiranog veznjaka, još uvijek aktualnog mladog reprezentativca BiH kojeg je početkom ove godine u Eintracht iz mostarskog Zrinskog doveo Niko Kovač. Ćavar je početkom siječnja potpisao ugovor s Eintrachtom do 30. lipnja 2021. i vjerojatno će, kako pišu mediji, ići na posudbu u drugi klub.

Fenix-magazin/SIM