Marijan Ćavar je jedan od rijetkih igrača koji su direktno iz domaće Premijer lige otišli u neku od liga petice.

Kada je prije tri i pol godine otišao iz Zrinjskog u Eintracht iz Frankfurta od mladog Ćavara se mnogo očekivalo, međutim nije išlo sve onako kako je ovaj perspektivni nogometaš zamislio.

Za veliki Eintracht je upisao svega jedan nastup i to protiv Bayerna,a potom je uslijedila posudba u Osijek, a zatim i transfer u Greuther Furth.

Bivši U21 reprezentativac BiH je na kraju sezone postao slobodan igrač, a kako stvari stoje karijeru  bi karijeru mogao oživjeti u trećoj ligi Njemačke.

Naime, Ćavar se nalazi na probi u ekipi SV Waldhof Mannheim prenijeli su njemački mediji, a ako uspije zadovoljiti ukuse trenera Patricka Glöcknera uslijedit će i potpis ugovora.

Ovaj 23-godišnjak je u minuloj polusezoni za Furth odigrao svega dvije minute pa su u tom klubu odlučili da ne nastave suradnju. Velika šteta bi bila da potencijal kakav je Ćavar ne pokaže svoje mogućnosti, a pođe li opet nešto neplanirano, možda bi se u HŠK Zrinjski mogli sjetiti da pokušaju vratiti ovog momka koji je afirmaciju stekao među Plemićima, pod vodstvom Blaža Sliškovića.

Pogled.ba