Talijanski mediji danas pišu kako je cijelo ljeto Jose Mourinho inzistirao da Mario Mandžukić dođe na Old Trafford, no srebrnog hrvatskog reprezentativca nisu smekšali ni silni milijuni nervoznog Portugalca. United je Mandžukiću nudio znatno veća godišnja primanja od onih što ih ima u Torinu, ali hrvatski napadač odlučio je ostati u Juventusu. Poslovično dobro informirani Calciomercato piše kako je Mandžukićevoj odluci prethodio sastanak s trenerom Stare dame Massimilianom Allegrijem koji ga je uvjerio kako na njega ozbiljno računa u tekućoj sezoni.

Hrvatski je napadač u prvom kolu Serie A protiv Chieva (3:2) ušao u drugom poluvremenu umjesto Douglasa Coste, dok je od prve minute napad Juventusa predvodio Cristiano Ronaldo. Talijanski mediji sigurni su da će u derbiju protiv Lazija ovog vikenda baš Mandžukić biti isturena špica.

Protiv Rimljana Ronaldo bi se trebao preseliti na krilnu poziciju, Mandžukić u vrh napada, Dybala iza njega, a na desnom krilu se očekuje Filippo Bernardeschi, strijelac gola za pobjedu protiv Chieva u 93. minuti.

Mandžukić za Juventus igra od 2015. godine. Do sada je za torinski klub odigrao 127 utakmica i pritom postigao 34 pogotka, prenosi Index.hr.