Mario Mandžukić dogovorio je novi ugovor s Juventusom, vijest je koju su danas ujutro objavili gotovo svi talijanski mediji. Hrvatskom napadaču aktualni ugovor istjecao je 2020., a novi je dogovorio do 2021., što znači da bi u staroj dami i mogao završiti karijeru jer tada će imati 35 godina. Novi ugovor znači i veću plaću za Mandžukića pa će tako umjesto dosadašnja četiri milijuna eura zarađivati 4,5, što mu najbogatiji ugovor u karijeri.

Juventus još nije službeno to objavio, ali učinit će to u narednim danima. Mandžukić je ove sezone u 27 utakmica zabio devet golova uz šest asistencija.

I Brazilac Marcelo, koji će nakon 12 godina napustiti Real, postaje članom Stare dame! Španjolski i talijanski mediji objavili su kako je Brazilac sve dogovorio s Juventusom, gdje ga čeka bivši suigrač iz Reala - Cristiano Ronaldo. Lijevi bek bi sa starom damom dogovorio ugovor na četiri godine koji mu (navodno) garantira 48 milijuna eura. Marcelo je ove sezone odigrao 24 utakmice za kraljeve u kojima je zabio tri gola te imao tri asistencije, no u posljednje vrijeme uglavnom je utakmice pratio s klupe.