Nakon treće polufinalne epizode, u kojoj je desetero natjecatelja pokazalo svoje zavidne talente, finale Supertalenta bogatije je za još tri sretna kandidata.

Dobro poznati žiri, kojim je u ovotjednoj emisiji predsjedala Maja, prolaskom u finale nagradio je neustrašivu plesačicu na žici Tetianu Kundyk, mladu pjevačicu božanstvenog glasa Luciju Šarčević te pjevača i miljenika publike Fabijana Kovačevića.

Akrobatkinja s nevjerojatnim talentom balasniranja na žici Tetiana Kundyk, koja je audicijskim nastupom žiri i publiku ostavila bez daha, vratila se na pozornicu Supertalenta zahvaljujući neupitnom talentu i Davorovom zlatnom gumbu koji ju je lansirao direktno u polufinale. Ovoga puta, talentirana Ukrajinka s engleskom adresom svoje mjesto u finalu osigurala je izvevši atraktivnu i opasnu točku koja je započela plesom na svili, a spektakularni nastup privela je kraju balansirajući na žici debljine svega šest milimetara s povezom na očima. Svojom uzbudljivom točkom Tetiana je još jednom uspjela raspametiti žiri, a posebno Davora koji nije mogao sakriti ponos na svoj zlatni gumb. „To je to. Jako mi se svidio povez za oči, svidjela mi se muzika, svidjeli su mi se novi elementi koji su ubačeni i svila – svidjelo mi se sve! Ovo je bio nastup za dosta osjetila i ja sam oduševljen“, priznao je Davor, a pohvalama su se priključili i ostali članovi žirija složivši se da Tetiana zaslužuje titulu finalistice ili potencijalne pobjednice osme sezone Supertalenta.

Veliko oduševljenje na pozornici svojim nastupom izazvala je i 18-godišnja Lucija Šarčević, koja je audicijskim nastupom Maju ganula do suza. Za polufinalni nastup Lucija je sjela za klavir i izvela Gibonnijevu baladu 'Libar', a njezin emotivni nastup iznova je dotaknuo članove žirija i osigurao joj prolaz u finale. „Ja sam doista cijelim svojim bićem sigurna da je svaki čovjek ispred malih ekrana i ovdje u publici dobio poruku koju je Gibonni svima nama htio dati“, zaključila je Martina, još jednom nazvavši Luciju malom boginjom glazbe.
 


Prolaz u finale izborio je i 12-godišnji Fabijan Kovačević izvedbom pjesme 'Inati se Slavonijo' Krunoslava Kiće Slabinca. Ovaj mladi obožavatelj slavonske tradicije svojom je veselom izvedbom zabavio članove žirija koji nisu mogli ostati imuni na njegov šarm, a posebna povezanost dogodila se između Fabijana i publike koja je njegov nastup pratila velikim aplauzom. „Ti si show od sekunde kad dođeš, i prije nego što počneš pjevati, a onda tvoj nastup, tvoja ekspresija… Jednostavno si show i toliko te ljudi vole, imaš taj faktor X i ti to već sada znaš. Već si sada svjestan koliko manipuliraš i nama i publikom, a izabrao si još k tome pjesmu koju narod silno voli. Ja bih te došla gledati na bilo koji nastup i što se mene tiče dobrodošao si na ovoj pozornici uvijek“, poručila je Maja mladom Fabijanu koji je otkrio da već u planu ima novu pjesmu koju bi volio posvetiti svim Slavoncima.