Niko Kovač pokušao se umiješati u prijelazni rok. Otvoreno je upravi kazao koje bi igrače volio u momčadi, ali čelnici Bayerna nisu mu ispunili niti jednu od želja.

Tako barem navodi jutros Bild, čiji novinar ističe da je Kovač htio dvojicu Hrvata, Marija Mandžukića i Ivana Perišića, kao i dvojac iz Borussije Mönchengladbach, Denisa Zakariju i Floriana Neuhausa.

''Normalno je što Niko razmišlja o sljedećoj sezoni, ali mi kao klub moramo razmišljati o financijama i što nam uopće treba'', odgovorio je sportski direktor Hasan Salihamidžić i time 'zaobilaznim putem' odgovorio Kovaču ne, prenosi list.

A da neće vidjeti Mandžukića, u utorak je potvrdio i izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge, koji je uvjeren da Kovač manje-više već ima sve što mu treba, piše Vecernji.hr.

Rummenige je s američke turneje poručio da Bayern traži još jednog krilnoga igrača kao alternativu za Kingsleyja Comana i Sergea Gnabryja, ali ta se prinova ne nazire.

Vrtjelo se u tom smislu nekoliko imena, spominjali Leroy Sane, Ousmane Dembele i Callum Hudson-Odoi, ali sve ukazuje na to da Bayern do tih igrača može samo uz puno sreće i velike obrate na tržištu.

Hrvatski strateg nedavno je otvoreno pozvao upravu da mu dovede još četvoricu prinova, ali zauzvrat je dobio samo beskonačna nagađanja novinara što bi i kako bi čelnici Bayerna.

Podsjetimo, predsjednik kluba Uli Hoeneß, sportski direktor Hasan Salihamidžić i direktor financija Jan-Christian Dreesen ostali su u Europi kako bi nastavili raditi na transferima (klub je otputovao na američku turneju), ali pojačanja i dalje nema.

A napad jedva da je popunjen otkako su klub napustili Franck Ribery, Arjen Robben, James Rodriguez, piše Vecernji.hr.