U Bosni i Hercegovini danas će biti pretežno oblačno vrijeme. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla ili sumaglica. U večernjim satima na krajnjem sjeverozapadu Bosne je lokalno moguća slaba kiša. Vjetar slab, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura od 2 do 7, na jugu od 8 do 12 stupnjeva.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, u srijedu, 30. studenog, pretežno oblačno vrijeme. U istočnim, sjevernim i sjeverozapadnim područjima Bosne povremeno je moguća slaba kiša, a u višim područjima slab snijeg. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu do 6, a najviša dnevna od 2 do 7, na jugu od 8 do 12 stupnjeva.

U četvrtak, 1. prosinca, pretežno oblačno vrijeme. U većem dijelu zemlje se očekuje slaba kiša, a višim područjima susnježica ili slab snijeg. Padavine poslijepodne i tijekom noći. Jutarnja temperatura od -1 do 5, na jugu do 8, a najviša dnevna od 2 do 8, na jugu do 12 stupnjeva.

U petak, 2. prosinca, pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabom kišom. U višim područjima se očekuje slab snijeg. Tijekom dana, u većem dijelu zemlje prestanak padalina. Jutarnja temperatura od -1 do 4, na jugu do 8, a najivša dnevna od 3 do 8, na jugu do 12 stupnjeva, priopćeno je iz FHMZ BiH.