Do kraja tjedna očekuje nas promijenjivo vrijeme, a na planinama je moguć i snijeg.

U srijedu će u BiH preovadavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postupno razvedravanje tijekom dana. U jutarnjim satima i dio prijepodneva slaba kiša ili lokalni pljusak je moguć ponegdje u Hercegovini i istočnim područjima Bosne.

Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura od 12 do 18 °C, priopćio je Federalni hidrometeorološki zavod.

U četvrtak, 9. studenoga 2023., pretežno sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka.

Vjetar slab, uglavnom, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 0 do 6, na jugu do 8, a dnevna od 10 do 16, na jugu do 18 °C.

U petak, 10. studenoga 2023., pretežito oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima. Više padalina u Hercegovini i na jugozapadu Bosne.

Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 4 do 10, na jugu do 13, a dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 °C.

U subotu, 11. studenoga 2023., oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima. Na planinama je moguć slab snijeg.

Vjetar slab do umjeren zapadnu i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 3 do 9, na jugu do 12, a dnevna od 6 do 12, na jugu do 14 °C.

U nedjelju, 12. studenoga 2023., jutro pretežno oblačno uz postupno razvedravanje. U jutarnjim satima i dio prijepodneva kiša ili lokalni pljuskovi su moguću u Hercegovini, središnjim, sjevernim i istočnim područjima Bosne.

Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od -1 do 4, na jugu do 6, a dnevna od 6 do 12, na jugu do 14 °C.