U protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 15 prijava, priopćio je županijski MUP na svojim internetskim stranicama.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je 6 prekršaja, a iz oblasti sigurnosti prometa 10 prometnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške ozljede.

PU Mostar u četvrtak se obratila M.S.(1982.) iz Mostara i prijavila otuđenje vozila marke "VW Golf V" od strane nepoznatih osoba dok se nalazilo parkirano u Ul. A. Starčevića.

Istog dana oko 19 sati PP Jablanica obratio se dežurni liječnik Doma zdravlja Jablanica i prijavio da je u spomenutu ustanovu dovezeno beživotno tijelo H.DŽ.(1956.) iz Jablanice koji je stradao prilikom sječe šume u rejonu mjesta Tovarnica, općina Jablanica.

Na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Željuša u četvrtak je došlo do prometne nezgode u kojoj su sudjelovali Arnel L.(1981.) s vozilom Ford, pješakinja Olga R.(1941.) te Nikol B.(1963.) s parkiranim vozilom.

Tom prigodom teške ozljede zadobila je pješakinja Olga R.

Bljesak.info