Otkad je stigao u Torino za 117 milijuna eura, Cristiano Ronaldo uvjerljivo je najveća zvijezda Serie A.

Štoviše, portugalska je superzvijezda postala primjerom – naravno, uz financijske olakšice vlade koje porezima idu na ruku imućnijima – i drugim zvijezdama poput Romelua Lukakua, Alexisa Sancheza i Matthijsa de Ligta da presele u Italiju.

Dolaskom na Čizmu, Ronaldova golgeterska produkcija nije pretjerano pala – u prvoj sezoni zabio je 28 golova u svim natjecanjima, od toga 21 u prvenstvu, dok je ove sezone u devet nastupa manje stigao do iste brojke u Serie A.

Nesumnjivo, opravdao je ovo ulaganje Stare dame, poglavito na marketinškom planu, ali u posljednja dva tjedna počele su kružiti zanimljive priče po Apeninima.

Talijanski novinar Pietro Balzano Prota, koji piše za Sport Mediaset, tvrdi kako je iz nekoliko različitih izvora došao do informacije kako bi Ronaldo ovog ljeta mogao napustiti Staru damu.

On je prije dva tjedna izašao u javnost s tom informacijom, ali je izričito naglasio kako je to zasad sve na razini tračeva. Nakon dva tjedna, ponovno se javio.

"Stojim iza svojih riječi: Juve i Ronaldo bi mogli raskrstiti puteve po završetku sezone. Ovo su i dalje tračevi, zasad se ne može nazvati 'viješću', ali radim na tome“, objavio je Balzano na Twitteru.