Na sinoć održanoj Skupštini HNK Rama bilo je govora i o nedavnom odlasku Marijana Ćavara u Eintracht Frankfurt. Budući je Marijan svoj nogometni put započeo u Ramskom nogometnom klubu, usvojen je zaključak da se na adresu Marijanovig novog kluba, klubu i Marijanu pošalje pismo potpore.

Članovi skupštine kluba u pismu su naveli:

Poštovani sportski prijatelji,

Od prije nekliko dana Vaš klub, Eintracht Frankfurt, postao je drugi dom i druga obitelj našeg  Marijana. 
 
Budući je Marijan, prve nogometne korake napravio u našem klubu HNK Rama, i u njemu proveo nekoliko godina, imamo na temelju čega reći kako se radi o kvalitetnom igraču, ali iznad svega dragom i izvrsno odgojenom mladiću, na što smo posebno ponosni.

Sigurni smo da će kvalitete koje ga krase, i ljudske i sportske, potvrditi i tjekom boravka u Vašem klubu.

Nogometnom klubu Eintrach, svim ljudima u Upravi, našem Niki, Robertu, njihovim suradnicima, svim igračima i svakom, djelatniku i navijaču ovog velikog kluba, želimo puno uspjeha i ostvarenje svih zacrtanih ciljeva. Želimo vjerovati kako se Marijanovim dolaskom u Vas klub rađa jedno novo prijateljstvo i kako je upravo Marijan most naše buduće suradnje.

Dragi Marijane,

ti samo budi ono što si i do sada bio, ostani uvijek onakav kakvog te tvoj prvi klub i tvoja Rama poznaje, a onda, sigurno, uspjeh i rezultati neće izostati.

Svojim radom, poštenim odnosom prema obvezama i ljudima koji su sa tobom radili, zaslužio si ovu šansu. Poznajući te sigurni smo, ako ti Bog da zdravlja, da ćeš ju prigrliti i dati sve od sebe, da bude na dobrobit tebe, tvog kluba i tvoje obitelji.  

Tvoji  treneri, suigrači, uprava i svi djelatnici HNK Rama, ali i cjela Rama ponosni su na tebe!

Želimo ti dobro zdravlje.

Sretno!


HNK Rama