Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. sc. Nevenko Herceg primio je danas na radni sastanak članove predsjedništva Udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskoga rata Mostar, na čelu s predsjednikom Udruge Darkom Drmaćem. Razgovarali su o tekućim aktivnostima Udruge te planovima koje imaju za predstojeće razdoblje.

”Imamo iskrenu potrebu zahvaliti Vladi HNŽ-a na čelu s predsjednikom Hercegom na razumijevanju i potpori koju kontinuirano pružaju braniteljskoj populaciji, kako stradalnicima i njihovim obiteljima tako i ratnim veteranima uopće. Sama činjenica da je u mandatu ove vlade resornom ministarstvu za pitanja branitelja proračun uvećan za četiri puta zaslužuje zahvalu i poštovanje”, kazao je ovom prigodom čelnik mostarske Hvidre Darko Drmać, dodavši kako Vlada HNŽ-a godinama pomaže i tradicionalni međunarodni Hvidrin božićni turnir, kao jedan od najjačih sponzora.

Predsjednik Herceg obećao je, u skladu s proračunskim mogućnostima, nastavak potpore braniteljskim udrugama, ponovivši i ovom prigodom kako je riječ o populaciji koja je, braneći ovu zemlju i žrtvujući svoje živote i zdravlje, zavrijedila puno poštovanje i svaku potporu svih razina vlasti.