Svađa u prometu između dvije balkanske obitelji u Hamburgu prošlog četvrtka kulminirala je uhićenjem dvojice muškaraca, a tri osobe su ozlijeđene, piše Blic.

Do bizarnog sukoba u lučkom dijelu Hamburga došlo je u popodnevnim satima. Dvojica uhićenih Srba vozili su srebrni volkswagenov kombi, dok se na putu tik iza njih kretao crveni kombi u kojem su bili bračni par i njihova 18-godišnja kći iz Crne Gore.

Iz zasad neobjašnjenih razloga, dva automobila su se zaustavila nasred ceste. Stariji od dvojice Srba istrčao je iz kombija i silom pokušao da otvoriti suvozačka vrata crvenog kombija. Kada mu to nije pošlo za rukom, metalnom šipkom je razbio prozor, ozlijedivši pritom muškarca (47).

Nakon toga, nasilnik je prišao vratima kod vozačkog mjesta, izvukao suprugu (43) ozlijeđenog muškarca iz vozila i bacio je na asfalt. Prilikom udarca glavom o pod, ženi je polomljeno nekoliko zuba, prenosi Jutarnji list.

Kao da to nije bilo dovoljno, drugi Srbin (23) pokrenuo je kombi i, prema riječima očevidaca, pokušao pregaziti nesretnu ženu što mu nije uspjelo.

Kada je policija po prijavi šokiranih prolaznika stigla na lice mjesta, situacija je izgledala još šokantnije. Naime, do dolaska policije napadač je uspio dokopati sjekire, kojom je nastavio prijetiti obitelji koju je napao.

Krim-policija je intervenirala s čak 12 ekipa, a morali su od napada čuvati i svjedoke.

U sukobu je ukupno ozlijeđeno troje ljudi - s obzirom na to da je i napadač zadobio ozljede - od kojih je najteže prošla žena, kojoj je, osim zuba, stradala i ruka na kojoj su liječnici morali da zašiti duboku posjekotinu.

Nasilnik je, nakon ukazane pomoći, priveden i određen mu je pritvor. Njegov mlađi suputnik je također priveden, ali je nakon provjere identiteta pušten, prenosi Blic.