U akciji 'Neon' koju Federalna uprava policije provodi od utorka, tijekom srijede su uhićene Selma Delić i Arnela Ožegović, potvrđeno je za Klix. Za razliku od Selme Delić o kojoj se ne zna mnogo, Ožegović je dobro poznata policijskim službenicima MUP-a KS i javnosti po brojnim kaznenim djelima.

Obje su uhićene zajedno s poznatim predstavnikom boračke populacije Selvedinom Bulbulom, a terete ih se za kaznena djela navođenja na prostituciju, trgovine ljudima i pranja novca.

Ožegović je uhićivana već nekoliko puta i protiv nje se vodi sudski postupak. U veljači 2014. godine uhićena je jer je pucala iz pištolja u svog tadašnjeg momka Veldina Šaraka koji je zadobio tešku tjelesnu ozljedu opasnu po život. Oštećene su mu desne butne arterije i vene, zid mokraćne bešike, debelo crijevo i stidna kost.

U listopadu iste godine ona i njena sestra blizanka sudjelovale su u tučnjavi koja je kulminirala pucnjavom i ranjavanjem nožem. U ovom incidentu ozljede je zadobilo pet osoba. U 2017. godini uhićena je dva puta zbog kaznenog djela razbojništva.

Selma Delić je navodno radila u kafiću 'Orlando' (bivši "Playboy") u kojem je organizirano provođena prostitucija za posebne klijente. Službenici FUP-a su u okviru akcije pretresli kafić i dva stana u Bulbulovom vlasništvu. Pronađeno je oružje i veći iznos novca u sefu.

Inače, Selvedin Bulbul, jedan je od organizatora prosvjeda boraca 2016. godine. Kako 'Dnevni avaz' neslužbeno saznaje, kod Bulbula je prilikom uhićenja pronađeno 105.000 KM.