Užurbani način života i svakodnevne obaveze zahtijevaju od sviju nas da s vremena na vrijeme ''povučemo'' ručnu i ''restartiramo se'' te napunimo baterije za nove radne i životne pobjede.

Važno je prepoznati da je čovjeku potreban odmor, a dobar i ugodan odmor nosi nam i više od pola zdravlja te daje snagu da ''guramo'' dalje.

Mnogi koji su to prepoznali svoje baterije pune na prostoru Ramskog jezera, a dobri domaćini prepoznali su potrebe turista, izletnika, posjetitelja i ''vikendaša'', koji sada na raspolaganju imaju odličnu ponudu za odmor u našem mjestu!
 

Naime, na obali Ramskog jezera, ispod mjesta Rumboci, od ove sezone dostupne su dvije drvene vikendice obitelji Bešker, koje pružaju sve ono što vam treba!

Osim što su se savršeno uklopile u pejzaž, vikendice nude posjetiteljima potpuni komfor, kako u dijelu za svakodnevno obitavanje, tako i u dijelu za kuhanje, ali i u sobama s udobnim krevetima za čvrst i miran san.

Uz to, terase ispred svake vikendice odlično će doći za ispijanje jutarnje kave s pogledom na jezero ili pak za uživanje uz čašicu vina dok promatrate zvijezde u večernjim satima na čistom nebu iznad Rame.

Ramsko jezero, koje je udaljeno svega stotinjak metara, pruža veliki broj mogućnosti za aktivni odmor u prirodi.

Stoga poruka svima onima koji misle gdje za vikend - vikendice na Ramskom jezeru vas čekaju s punim komforom i savršenom ponudom - na vama je samo da dođete!

Kontaktirajte obitelj Bešker na broj: 063 170 897.

Također, kontaktirati ih možete i putem Facebooka ili na email [email protected]