Apartman Malekin, moderno je opremljen apartman i nalazi se u Ripcima, općina Prozor-Rama. Udaljeni smo 200 metara od Ramskog jezera.

Naši gosti mogu uživati u apartmanu koji ima 7 ležaja, dnevni boravak, Wifi/TV, balkon s pogledom na jezero i veliku terasu. U sklopu apartmana Malekin je i Caffe bar. Želja nam je promovirati autohtono pa tako našim gostima nudimo tradicionalnu domaću hranu.

Posjetite nas i kod nas provedite idealan godišnji odmor!
 

U ponudi za Vas imamo sljedeće:

Jedinstven izlet na Ramskom jezeru:

Vožnju splavom, na kojem možete uživati u kupanju i domaćim jelima: roštilju, pitama ispod sača te u bogatom izboru pića.

Vožnju gliserom i čamcem.
(Izlet na Ramsko jezero mogu rezervirati, osim naših gostiju, i svi koji to žele. Za hranu na jezeru potrebno rezervirati par dana ranije).

Vožnju biciklima - zaljubljenici u prirodu i biciklizam mogu rekreativno uživati u ljepotama ramske prirode ili tetstirati svoju izdržljivost tako što će odvoziti krug oko Ramskog jezera ili pak popeti se neku od ramskih planina.



Ripci su udaljeni od Šćita, kulturnog i duhovnog središta Rame, svega 2 kilometra. Tu ćete moći upoznati svu kulturološku, umjetničku i povijesnu raznolikost Rame.



Uživajte u našoj ponudi, gdje će svatko pronaći nešto za sebe!
 
Veselimo se Vašoj posjeti!

Apartmani Malekin
Kontakt: +387 63 356 101; +387 63 287 393
Pronađite nas na Facebooku - kliknite ovdje