U organizaciji Zajednice žena HDZ BIH Rama, u Domu kulture u Prozoru, održana je promocija knjige autorice Daniele Škegro „Cilj je biti sretan“.

O knjizi su govorile mr.sc. Julineta Jurić i autorica.  U glazbenom dijelu nastupile su Ana Topić, prof. glazbene kulture i Katarina Zadro. Tekstove iz knjige čitale su Paula Kolakušić i Antonija Raič a program je vodila Božana Nikolić, prof. hrvatskog jezika.

Dio od prodaje knjiga ide u humanitarne svrhe za potrebne u Rami.

Šesta je ovo po redu knjiga ove neumorne spisateljice koja pored pisanja kroz svoj svakodnevni rad promovira Hercegovinu, tradiciju, običaje te ljude hercegovačkog kraja. Nije tako izostala ni promocija Rame na njezinom portalu Hercegovka.net.

U ovoj knjizi spisateljica donosi tekstove u kojima čitatelju daje motivaciju za promišljanje nad samim sobom, svijetom u kojem živimo, te daje savjete kako biti sretan. Kroz njezine rečenice ističu se ljudske i kršćanske vrijednosti. Predgovor knjizi napisala je odvjetnica Nada Dalipagić, a recenzenti su mr.sc. Julineta Jurić i književnica Marija Lovrić.

Daniela Škegro je rođena 1971. godine u Mostaru. Majka je dvoje djece, kantautorica, književnica, kolumnistica. Idejni je začetnik i organizator kulturno zabavnih manifestacija: Hercegovka godine, Najpoželjniji neženja, Međunarodni festival lijepih i dobrih želja. Dobitnica je mnogih nagrada za pisani tekst na glazbenim natjecanjima, a izdvajamo nagradu „Grand Prix“ na Međunarodnom festivalu poezije. Dobitnica je i nagrade za Međunarodnu promociju Hercegovine.